Fri fragt
Kategorier


Åbningstider
Åbningstider
Man- Fredag09.00 - 16.00
Dancrete HF 100
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 6 varer.

Overfladebehandling til mange typer af gulve

Har du fået lagt et flot betongulv, kunststofgulv eller andet gulv er det vigtigt at give det den korrekte overfladebehandling. Derfor kan vi her hos GulvOnline tilbyde flere typer af overfladebehandling, så vi altid har noget der vil dække dit behov.
Skal du have forseglet dit gulvet er en grundpolish det rette produkt at benytte.

Derudover tilbyder vi også overfladebehandling i form af imprægneringsmidler, rengøringsmidler, lak og maling. Ved den rigtig behandling kan du sikre dit gulvs overlevelse i rigtig mange år. Hvor tit dit gulv skal have en overfladebehandling afhænger selvfølgelig meget af gulvtypen samt mængden af slitage det bliver udsat for.

Vi rådgiver dig om overfladebehandling

Overfladebehandling af dit gulv er en nødvendighed for at vedligeholde dit gulvs udseende samt at beskytte det mod diverse påvirkninger. Det kan selvfølgelig også bruges til at ændre gulvets udseende efter ønske og behov. Vi rådgiver dig gerne om hvilken behandling du skal bruge for at opnå dit ønskede resultat. Vi kan kontaktes på telefon 86 11 08 00.