Fri fragt
Kategorier


Åbningstider
Åbningstider
Man- Fredag09.00 - 16.00
Dancrete HF 100
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Salgs- og leveringsbetingelser


Generelt
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, salgsordre og leverancer fra GulvOnline.dk ApS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og GulvOnline.dk ApS.
 
Almen kontakt
Du kan kontakte os på tlf.: 86 11 08 00 (mandag-fredag, kl. 9-16) eller på mail info@gulvonline.dk. Vi bestræber os på at besvare mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Priser
Alle priser er i danske kroner og inklusive moms, medmindre andet er angivet.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med  www.gulvonline.dk indgåes aftaler på dansk.
 
Betalingsmetoder
- Dankort/Visa-Dankort, eDankort, Visa, Visa Elektron, Mastercard, Maestro og JCB.

Der opkræves ikke gebyr, ved betaling til GulvOnline.dk ApS

Købesummen for varerne trækkes ikke før ordren afsendes fra GulvOnline.dk  ApS. Der kan ikke trækkes et større beløb, end du har godkendt ved bestillingen.
 
Konto
Betalingsmetoden Konto, ydes kun til erhvervskunder, der har oprettet konto hos GulvOnline.dk ApS. Forudsætning for oprettelse af konto, er et aktivt CVR nr. og godkendelse i vort bogholderi. Kontakt os HER, for oprettelse af konto og betingelser for dette. 

Levering
For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse. Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

Fragt koster DKK 150. Samlet køb over 1499 kr. leveres fragtfrit.

Vi leverer til Danmark.

Levering af varer fra GulvOnline.dk ApS anses for sket ved afsendelse fra vores lager, leveringstidspunktet for privatkunder vil dog først være gældende fra det øjeblik hvor genstanden er i købers besiddelse iht. købeloven.

Forsendelsen af varer sker som udgangspunkt med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.

Den forventede leveringstid fremgår af den enkelte vare. Ved bestilling af flere varer med forskellig leveringstid vil ordren som udgangspunkt blive afsendt samlet, når alle varer er klar til levering.
 
Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til GulvOnline.dk ApS’ udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af GulvOnline.dk  ApS.

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til GulvOnline.dk  ApS, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt inklusiv den ekstra fragtomkostning.

Varer bør returneres med fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.
 
Varen returneres til:
GulvOnline.dk ApS
Teglbækvej 7
DK 8361 - Hasselager

Forsvarlig returnering
Alle produkter, der returneres til GulvOnline.dk  ApS skal være forsvarligt indpakket.

Særlige bestemmelser for Erhverv
Der gælder de samme salgsbetingelser som for private forbrugere, dog med følgende ændringer:
- Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende
- Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode
- GulvOnline.dk  ApS forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt
- Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
- Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.
 
Fortrydelsesret
Ved forbrugerkøb, hvor bestilling af varer foretages via telefon eller Internet, har du 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til dig. Det vil sige, at fra du modtager varen, har du 14 dages frist, til at fortryde dit køb.

Fortryder du købet inden de 14 dage, skal du tydeligt meddele os, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten.
Det kan du gøre ved at ringe til os, og/eller returnere din mail med ordrebekræftelsen og fortrydelsesret indsat i emnefeltet. Du kan også benytte den standardformular, der findes nederst i dette dokument.

Du skal selv betale for returfragt af varen, når du gør brug af fortrydelsesretten. Nogle varer kan ikke returneres med normal post. Vi kan ofte være behjælpelige med at arrangere afhentning af forsendelsen. Særligt når det drejer sig om forsendelser på paller, som ikke kan sendes med Post Danmark. Returnering af varer forventes højst at beløbe sig til XX kr. (INDSÆT beløb)

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være overleveret til transportør, senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du fortryder dit køb.

GulvOnline.dk ApS refunderer købesummen inden 14 dage efter at varerne er modtaget retur, i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.
 
Returnering
Du kan nægte at modtage varen fra transportøren. Hvis du nægter modtagelse, fordi du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, beder vi dig gøre transportøren opmærksom på, at denne straks kan returnere varen til GulvOnline.dk ApS.

Du kan modtage varen fra transportøren og efterfølgende, inden 14 dage, returnere varen til GulvOnline.dk ApS
I så fald beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer, er købt hos GulvOnline.dk ApS.

Du kan selv aflevere varen på vores lager inden 14 dage.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Retur adresse er:
GulvOnline.dk ApS
Teglbækvej 7
DK 8361 - Hasselager

Har du sendt en vare retur, vil du altid få besked når vi har modtaget varen. Her får du oplysninger om den videre proces, i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Mærk forsendelsen "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer, er købt hos GulvOnline.dk ApS. Beløbet returneres ved bankoverførsel til personen, som fremgår af købsfakturaen.

Når du benytter din fortrydelsesret, skal du selv betale for fragten retur til os. GulvOnline.dk ApS anbefaler, at varen returneres via Postdanmark ellers GLS, og at varen returneres med samme emballage, som den er modtaget med.

GulvOnline.dk ApS modtager ikke varer der, uden aftale herom, returneres per efterkrav eller uden porto/ u. franko.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på mail eller telefon, så vi kan hjælpe og vejlede dig. info@gulvonline.dk eller på telefon 86 11 08 00.

Persondatapolitik
Ved bestilling i vores webshop bliver dine indtastede oplysninger overført og gemt i vores interne edb-system. Disse oplysninger anvendes udelukkende til ekspedition af bestillinger, og gemmes herefter for at kunne spore tidligere køb. Dette skulle gerne resultere i den bedst mulige support, såfremt dette skulle blive nødvendigt. GulvOnline.dk ApS videregiver på ingen måde de registrerede personoplysninger, og det vil således kun være medarbejdere i hhv. salgs- og administrationsafdelingerne hos GulvOnline.dk ApS, der har adgang til de indtastede data.
 
For at du kan indgå aftale med os på www.gulvonline.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail adresse

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Den dataansvarlige på www.gulvonline.dk er Jacob Serwin.

Som registreret hos Gulvonline.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Gulvonline.dk via e-mail på info@gulvonline.dk.
Oplysningerne opbevares i mindst 5 år, da bogføringsloven kræver dette. Oplysningerne opbevares og transmitteres ikke krypteret.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Endvidere registrerer vi alle besøgende til statistisk brug, herunder bl.a. antal besøg og antal ordrer pr. dag. Der registreres ikke personhenførbare oplysninger i denne henseende.

Vi anvender cookies for at optimere Gulvonline.dk, og funktionerne herpå. Cookies bruges på Gulvonline.dk til:
- At huske din indkøbskurv
- At skabe øget brugervenlighed, ex. ved at lade din PC huske dit password til kundecenteret.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Klageadgang                                              
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til GulvOnline.dk ApS på info@gulvonline.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om, hvordan du klager til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk.
 


Handelsbetingelser er senest opdateret den 04-08-2015