Fri fragt
Kategorier


Åbningstider
Åbningstider
Man- Fredag09.00 - 16.00
Dancrete HF 100
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Om os

GulvOnline.dk ApS  har arbejdet med udførelse af gulve i mere end 6 år og brugte der udelukkende materialer fra anerkendte leverandører.  Folkene bag Gulvonline.dk har mere end 20 års erfaring indenfor fugefri gulve og produkter for disse.

Gulvonline.dk tilbyder mange forskellige løsninger til industri, kommercielle kunder og til private. Hvilket produkt, der er bedst egnet til et job, afhænger af kravene til styrke, bæreevne og andre parametre - Det er vigtigt at kende basen til gulvet!

De industrielle gulvløsninger er designet til at leve op til de barske vilkår der er fælles for disse miljøer uanset om du er på udkig efter kemisk resistens, slidstyrke, modstandsdygtighed over for store belastninger, nem vedligeholdelse, eller alle de førnævnte.

De løsninger til kommercielle kunder som kontor og forretning samt  private kunder baseret på kunstof eller cement har eminente kvaliteter som komfort, holdbarhed og rengøringsvenlighed fra designgulve med et rå look til færdige højglanspolerede betongulve der alle fremstår som robuste og praktiske og som er nemme at renholde.

Uanset om du vælger epoxy, beton eller noget helt tredje så er vi overbeviste om at vi har en løsning der er det rigtige for dig. Så hvad enten det er til forretning, showroom, kontor, lager, værksted  eller måske dit private hjem, så vil Gulvonline.dk være en oplagt partner til at finde den rigtige løsning.