Fri fragt
Kategorier


Åbningstider
Åbningstider
Man- Fredag09.00 - 16.00
Dancrete HF 100
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 2 varer.
Betongulve

Betongulv i god kvalitet

Hos GulvOnline har vi et udvalg af kvalitetsmaterialer til betongulve.
Den beton vi leverer til dit nye betongulv er altid i god kvalitet. Vi lægger vægt på at betonen er slidstærk, nem at vedligeholde og nem at rengøre, så dit betongulv kræver så lidt vedligeholdelse som muligt. Vores beton har en imponerende trykstyrke på 100, hvilket gør den fire gange mere slidstærk og holdbar end almindelig beton.

Man kan bruge betongulv til mange formål

Vores beton til betongulv kan bruges til flere forskellige formål. Denne blive primært brugt til landbrug og er derfor perfekt til dette formål. Betonen bliver ofte brugt i forbindelse med svinespalter, hestespalter og andre typer af spalter. Derfor er den også udviklet til at være rar for dyrene at træde på og vil derfor være med til at øge dyrevelfærden i din svinestal.

Professionel service og rådgivning

Hvad end du skal bruge et nyt betongulv til kan du finde materialerne her hos os. Har du spørgsmål til betonmaterialerne eller andet, eller har du blot brug for lidt service og rådgivning kan du kontakte os på telefon 86 11 08 00.